TYVENE PÅ KLATTENBORG

Tyvene, der stjal Humbrandt-malerierne er forklædt som sikkerhedsfolk. De er et sted på museet. Kan du finde ud af hvor tyvene har skjult sig?

Klik der hvor du vil starte med at lede på denne plan over Klattenborg. Finder du tyvene i et af rummene kan du sende en e-mail til PSI med svaret. Så deltager du måske i lodtrækningen om et eller andet.

KLATTENBORG, stue og kælder

 

Her følger en liste over de steder du kan klikke dig frem til fra oversigtskortet, men du kan ikke finde løsningen uden at klikke på kortet:

Her er to sikkerhedsfolk. De bærer på en stor kasse. Det tager dig ikke lang tid at finde ud af at det er kassen med Humbrandt-billederne, og at det er de to tyve du har foran dig. Skriv navnet på det rum du fandt dem i og send en e-mail.

OP IGEN

Du finder TV-apparater, lysbilledfremvisere, ledninger, stikdåser og mange andre ting, men du finder ingen mistænkelige personer i dette rum.

OP IGEN

Du går ned ad trappen og kommer ned i kælderen. Der er ingen at se, men måske skal du tage stedet heromkring i nærmere øjesyn?

OP IGEN

Du går op ad trappen uden at se nogen, og det er trods alt begrænset hvor mange gemmesteder der er her!

OP IGEN

Du checker stedet grundigt, men her er tyvene ikke. her er kun nogle flinke folk der passer tøjet for gæsterne der besøger museet.

OP IGEN

Du er i en sal med en særudstilling. Du kan se at der er stjålet nogle billeder. De er taget ned fra væggen. I et hjørne sidder en kustode på en stol, men du kan ikke få øje på tyvene nogen steder.

OP IGEN

Ham der står her har lige udløst tyverialarmen. Han fortæller at han lige gik en tur ind til Humbrandt-udstillingen og så at der manglede nogle af værkerne. Og straks slog han alarm. Men han har ikke set hvad der er blevet af malerierne.

OP IGEN

Her sidder museumslederen og taler i telefon. Da han lægger røret på spørger du om han har bemærket noget usædvanligt. Men han fortæller dig at han intet usædvanligt har set.

OP IGEN

Du undersøger rummet. Men selv om du kigger bag ved skulpturerne og malerierne, der står hulter til bulter, finder du ikke noget. Du kigger ud på gangen udenfor, men der er ikke nogen.

OP IGEN

Rummet er tomt bortset fra den dame der passer stedet. Du spørger hende hvem der har været her og spist. Hun fortæller at der ikke har været andre end to sultne sikkerhedsfolk, men at hun regner med at der kommer flere når pressemødet med Zap Conarti er forbi.

OP IGEN

Rummet her er fuldstændig tomt. Der er hverken folk eller kunst eller noget her. Så der er heller ingen gemmesteder for tyvene.

OP IGEN

Her finder du Gas Gumpe og Spiff Egger. Zap Conarti og en hel masse pressefolk er her også, men du finder ikke tyvene her i nærheden.

OP IGEN

Enhver kan trænge til at komme herind, men tyvene er her ikke.

OP IGEN

Her kan du gå ud, hvis du har fundet tyvene eller hvis du opgiver at finde dem: